Disclaimer

Deze disclaimer legt je meer uit over de aansprakelijkheden rondom het ZZP Pensioen. Loyalis Sparen & Beleggen N.V. beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en is als financiële dienstverlener opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 1500499.

Inhoud en werking van de website

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. We besteden er veel zorg aan, maar het is mogelijk dat er onjuistheden of onvolledigheden zijn. Loyalis heeft het recht de inhoud van deze website te veranderen. Als je door de informatie op onze website besluit verplichtingen aan te gaan, ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Ook aan de werking van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet garanderen dat de website altijd foutloos werkt en toegankelijk is. Loyalis is niet aansprakelijk voor schade voortkomend uit eventuele fouten in de werking van de website.

Aan de hyperlinks op deze site kunnen evenmin rechten worden ontleend. We kunnen je niet garanderen dat de hyperlinks altijd juist zijn. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud en werking van de webpagina’s waarnaar we verwijzen.